Programma gandrīz beigusies

Rit manas pēdējās dienas Singapūrā, šodien pirmo jaunatnes olimpisko spēļu noslēguma ceremonija. Diezgan savādas izjūtas. Drīz jābrauc mājās. No vienas puses gribās, bet no otras puses negribas pamest šo vietu un vairs visticamāk nekad nesatikt šos cilvēkus no Austrālijas, Kanādas, ASV, Singapūras, Barbadosas, Fidžī, Ķīnas, Taivānas, Ēģiptes, Katāras, Urugvajas, Izraēlas, Indijas un citurienes. Grūti izskaidrot, taču man pietrūkst šis laiks. Tagad es vismaz saprotu Ievu un viņas sajūtas pēc aizbraukšanas no Francijas. Šīs divas nedēļas es atcerēšos vienmēr. Lieliski pavadīts laiks un iegūt nenovērtējama pieredze un daudz jaunas zināšanas. Cerams, mēs tiksimies nākošajās olimpiskajās spēlēs! Keep in touch!

Alus Singapūras bārā

Esmu ārprātīgi uzlabojis savu angļu valodu. Līdz šim angļu valodā biju runājis nepārtraukti tikai dažas stundas, taču šeit esmu praktizējies angliski vairākas nedēļas. Izrādās arī man gramatika nemaz nav tik slikta.

Mums bija fantastiski pasniedzēji – Anthony Edgar, Richard Palfreyman, Tracey Holmes, Peter Charles, Alan Abrahamson, Lucia Montanarella. Iemācījos sporta fotogrāfijas pamatus, pirmo reizi pamēģināju sevi video un radio jomā. Uzlaboju sava teksta prasmes, turklāt angļu valodā. Sapratu, ka ritmiskā vingrošana un daiļlēkšana ir ilgstošs un garlaicīgs pasākums, taču modernā pieccīņa izrādās aizraujoša un saistoša. Nogurdinošas, taču ļoti vērtīgas divas nedēļas. Maksimums, ko esmu gulējis ir astoņas stundas – parasti piecas līdz sešas stundas naktī.

Lūk, mani darbu no grupas kopā ar Ričardu.

Pēc pēdējā darba aizsūtīšanas uz Latviju, žurnāla galvenais redaktors Dainis atļāva iet dzert alu. Tā nu mēs te tagad baudām pēdējās dienas kopā. Jāpaspēj vēl nedaudz apskatīt Singapūru, jo esmu redzējis tikai biznesa centru (pirmie debesskrāpji savām acīm). Jāiečeko arī veikali, nemaz tik lēti tie nav. Turpinām dzīvi!

2 thoughts to “Programma gandrīz beigusies”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *