Atpakaļ Latvijā

Svētdien pēcpusdienā beidzot atgriezos Latvijā. Kopumā Singapūrā biju 17 dienas, tik ilgi, liekas, vēl ārpus Latvijas nekad nebiju bijis. Pēdējās divas dienas bija pašas garlaicīgākās Singapūrā pavadītajā laikā. Noskatījāmies patīkami īso noslēguma ceremoniju, un lēnām viens pēc otra sākām pamest olimpisko ciematu. Pēc spēļu noslēguma kopā ar Latvijas komandu biju Sentosas rezervātā, redzēju pērtiķus, interesantas zivteles, peldējos Dienvidķīnas jūrā (ar skatu uz neskaitāmiem kuģiem), iepirkos diennakts veikalā Little India rajonā. Beigās jau nevarēju sagaidīt lidmāšinu uz mājām.

Noslēguma ceremonijā

Pērtiķīts brīvā dabā Sentosas rezervātā

Kopā ar Latvijas pieccīņnieci Sindiju Rogu Sentosas rezervātā

Par Starptautiskās olimpiskās komitejas Jauno žurnālistu treniņprogrammas pabeigšanu saņēmu arī sertifikātu. Uz Londonu netiku. Uz turieni pēc diviem gadiem dosies Sonali no Indijas, Meja no Singapūras un Alans no Barbadosas. Visiem angļu valoda ir dzimtā, tāpēc cerības ar savu akcentu un angļu gramatiku man bija mazas. Tikmēr žurnālā Sports iepriekšējā numurā ar savām bildēm un tekstiem aizpildīju 16 (!) lapaspuses. Un šo piektdien būs vēl piecas, divas no tām arī par maniem piedzīvojumiem!

Pēdējā kopbilde. Tiksimies pēc diviem gadiem Londonā…

Šo laiku Singapūrā es nekad neaizmirsīšu. Esmu ieguvis paziņas visas pasaules malās. Jāsāk pelnīt lielo naudu un apceļot pasauli. Ļoti vēlos aizbraukt uz Austrāliju, Kanādu vai ASV. Pirmdien, noliekot ziedus pie ēkas, atvadījāmies no Rīgas 100. vidusskolas, bet jau jaunajā mācību gadā sākšu strādāt Rīgas 45. vidusskolā. Sākšu krāt naudu (haha)…

Beidzot atkal esmu atsācis trenēties. Bez manis mana komanda LSPA izcīnīja trešo vietu pārbaudes turnīrā Igaunijā, bet jau piektdien gaidāma pirmā spēle Rīgas atklātajā čempionātā ar Stopiņu NHK komandu. Žēl, ka izlaidu pirmssezonas sagatavošanās posmu, tomēr iespēju Singapūrā nevarēju laist garām. Turklāt nākamnedēļ sākšu pēdējo mācību gadu Latvijas Universitātē. Nemanām esmu kļuvis par mazu mākslinieku, jo PPF kļuvis par PPMF (Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte).

2 thoughts to “Atpakaļ Latvijā”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *