No Luksemburgas

Savā vārda dienā es sev neuzdāvināju ilgu un saldu miegu, bet gan jau puspiecos no rīta cēlos, lai paspētu uz lidmašīnu, kas caur Kopenhāgenu mani nogādātu vienā no Eiropas pundurvalstīm Luksemburgā, kur Latvijas handbola valstsvienība cīnīsies 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā, tiekoties ar Luksemburgas un Portugāles izlasēm.

Tāpat kā pagājušajā sezonā, izlases vīriem esmu devies līdzī kā žurnālists, kurš mūsu panākumus atspoguļos internetā. Tiesa, šogad arī es kandidēju uz iekļūšanu valstsvienības sastāvā. Bija iespēja Rīgas Domes kausa izcīņas turnīrā debitēt Latvijas pieaugušo izlasē, taču joprojām man nesaprotamu iemeslu dēļ vārtus mačā ar Beļģiju sargāja cits. Esmu pierādījis, ka gribu spēlēt izlasē, tāpēc jāturpina trenēties un noteikti savu iespēju sagaidīšu ja ne nākamgad, tad pēc diviem gadiem noteikti.

Pagaidām neesmu ticis tālāk par tuvējo lidostas viesnīcu Ibisa, bet vakarā dosimies arī uz pilsētu, kur handbolistiem paredzēts treniņš. Čaļi, kas te bijuši jau iepriekš, gan teica, ka Luksemburgā nav ko redzēt, tāpēc jāapskatās kāda geokaste…

5 thoughts to “No Luksemburgas”

  1. Nav jau gan tā, ka Luksemburgā galīgi nav ko redzēt, caurais zobs ir interesants, jaunais dabas muzejs ir kolosāls un lielais kazino arī ir ievērības cienīgs, tur vecais hercogs gandrīz visu valsti paspēlēja. Alberta tilts ir ok, bet viņu Šarlote ir diezgan līdzīga latviešu tautu meitām.
    Ak, bet atvainojos par protestēšanu, Luksemburga pāris gadus bija manas mājas, tādēļ arī nenoturējos (smej)
    Lai veicas spēlēs!
    Un, starp citu, Daudz laimes dzimšanas dienā!

  2. svētdien it kā brīva (līdz ~15), bet redzēs, kā būs ar to nokļūšanu Luksemburgas centrā un atpakaļ uz lidostu.

    paldies. jau trešais, kas mani apsveic dzimšanas dienā :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *