Uz Londonu

Big Ben BerlīnēVēl tikai svētdien atgriezos mājās no Luksemburgas, bet šovakar sadarbībā ar Ryanair dodos uz Lielbritānijas galvaspilsētu Londonu. Tā būs mana pirmā viesošanās britu salās un pirmais atpūtas brauciens pēc aptuveni piecu gadu pārtraukuma tālāk par Igauniju vai Lietuvu. Vēl pirms pusnakts pēc vietējā laikā kopā ar Ievu nosēdīsimies Stanstedas lidostā, taču tikai pēc sešām stundām sasniegsim Londonu, bet pēc tam mūs autobuss (coach) vedīs uz Velsas galvaspilsētu Kārdifu. Nākamreiz lidošanas laikus izvēlēsimies prātīgāk…

Neesmu viens no tiem pesimistiem, kas gatavojas visu pamest Latvijā un pievienoties Justīnei (Lindai un Eduardam), pie kuriem mēs apmetīsimies, lai meklētu darbu un sāktu, iespējams, labāku dzīvi. Pagaidām mani vēl viss daudz maz apmierina tepat Latvijā un uz kādu laiku savu dzimteni gatavojos pamest tikai pēc bakalaura grāda iegūšanas.

Pirms aptuveni pieciem gadiem viesojos Beļģijas galvaspilsētā Briselē. Tad apmeklēju arī muzeju Mini Europa, kurā var apskatīt daudzas Eiropā pazīstamas vietas. Latviju raksturo Brīvības piemineklis, savukārt Lielbritāniju BigBen’s, kuru gribu ieraudzīt arī īstajā lielumā un izmērā. Un man noteikti būs arī bilde, bet ne tāda, kā Oskaram. Tā paveikšanai tiks veltīta visa pirmdiena.

Atpakaļ būšu jau otrdien no rīta, jo jau tā iekavēšu dažas darba dienas, treniņus un pat pirmo Latvijas čempionāta spēli Aizkrauklē pret “S&A” handbolistiem. Nekas. Pēc tam iekavēto atgūšu, mācoties no februāra līdz aprīlim 18 (!!) lekcijas nedēļā. Lai jums jauka nedēļas nogale!

3 thoughts to “Uz Londonu”

  1. Ja ir laiks, noteikti uzbrauc panorāmas ratā. :)
    Un tas jau gan izklausās patriotiski “savu dzimteni gatavojos pamest tikai pēc bakalaura grāda iegūšanas” … :D Tā kā tas būtu savādāk nekā pārējiem… Bet ko nu es.. Es jau tāpat taisos darīt. Pusgads palicis..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *