Lielīšanās

SportiņšVienmēr esmu uzskatījis, ka personīgie blogi ir domāti, lai lielītos. Parādītu, ar ko tu esi labāks par citiem. Ko tu esi nopircis? Vai ko tu esi izdarījis un sasniedzis? Jā, var rakstīt par aktuālitātēm, kas, apskatot nekur.lv topu, šobrīd ir Jolkina un Kastēns.

Pie velna, es lielīšos. Jau rakstīju, ka trīs dienas viesojos Ventspilī. Šodien žurnālā Sports var apskatīt trīs dienu augļus. Tik patīkami ir šķirstīt žurnālu un ik pēc pāris lapām lūkoties uz savu vārdu un uzvārdu. Jāatzīmē, ka mans vārds un uzvārds pie fotogrāfijām parādās gandrīz katrā laikraksta Diena un 5min numurā, tomēr tas neesmu domāts es. Žurnālā Sports rakstu es!! Viens no rakstiem (PDF formātā). Sapņi piepildās…

Otrdien pirmo reizi savā neilgajā mūžā apmeklēju Nacionālā teātra izrādi Skroderdienas Silmačos. Johaidī, cik daudz es biju palaidis garām. Sen nebiju tā smējies. Tā ir izrāde, kas jāredz katram latvietim, lai saprastu, ka ne tikai amerikāņi māk taisīt komēdijas kinoteātrī, bet arī latviešu literāts Blaumanis.

Rītdien beidzot atzīmēšu savu 20 jubileju. Tikai vienu mēnesi un vienu dienu pēc īstās jubilejas. Svinībām taču nekad nav par vēlu?

Un pēdējais – lai skaļi dziedās, labi dzeras alus, augstu lecat pār ugunskuriem, prātīgi vadiet automašīnu. Vienkārši labi nolīgojiet!

2 thoughts to “Lielīšanās”

  1. Apsveicu ar taviem panākumiem, es esmu lepna ka tu esi mans kursabiedrs :) Novēlu tev tā turpināt un kāpt pa karjeras kāpnēm ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *