Pēc diviem naktī

Skaidri apzinos, ka man šodien būs jāceļas pēc piecām stundām. Esmu pabeidzis referātu Bērnu attīstībā (izlasījis neciešamas 70 lapas skatoties datora ekrānā, lai pēc tam taptu dažu lapu darbs), taču nomodā mani vēl noturēja kāds video, kuru uzgāji, izskrienot cauri spocīgajai lapai. Pat divos naktī nevarēju ar jums nepadalīties!

Nedēļas nogalē bija manas pirmās brīvdienas kāda pusgada laikā, kad viņas tiešām bija brīvas. Nebija nekāda sporta. Bija draugi un atpūta mājās. Kamīnā cepām jau pirmās desas, lai arī laiks nebija tik vasarīgs, kā pirmdien, kad termometra stabiņš bija uzkāpis līdz +15. Līdzīgas un, iespējams, pat labākas izvērtīsies arī nākošās brīvdienas. Šobrīd cenšos savest kārtībā visus darbus (tie nav pat īsti iekavēti), lai pats un citi būtu apmierināti ar paveikto. Turaties!

3 thoughts to “Pēc diviem naktī”

  1. Raitis:”Esmu (..) izlasījis neciešamas 70 lapas skatoties datora ekrānā, lai pēc tam taptu dažu lapu darbs”
    wha ha..man tā ir uz katru kopsavilkumu 30-70 lpp plus tādi kopsavilkumi ir veseli 4 nedēļā..nez kā jūtas manas acis lasot to visu datorā? ..jo jau sen neprintēju tos materiālsu ārā..saudzēju kokus ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *