Kolektīvā iepirkšanās Latvijā

Jau kādu laiciņu Latvijā pieejami divi man zināmi kolektīvās iepirkšanās mājas lapas – kopaletak.lv un perkamkopa.lv, kuru apmeklētājs par īpašām cenām (ar 30%, 50%, 60% vai lielākām atlaidēm) var iegādāties dažādus pakalpojumus, bet… Lai piedāvājums būtu spēkā, tas jāiegādājas noteiktam pircēju skaitam. Ja tomēr netiek savākts nepieciešamais pircēju skaits, tava nauda tiek atskaitīta atpakaļ.

Kur slēpjas āķis? Jo vairāk pakalpojumu sniedzējam pircēju, jo zemāku cenu viņš var piedāvāt, neriskējot strādāt ar zaudējumiem. Iegūst pārdevējs, iegūst pircējs. Visi laimīgi!

Kopā ar Ievu izmantojām perkamkopa.lv piedāvājumu atpūsties Rāmkalnos, nopērkot akcijas kuponu ar 50% atlaidi. Tajā ietilpa ripojums lejā pa kalnu ar ZORB bumbu, trīs izbraucieni ar rodeli, lidojošais krēsls virs Gaujas ielejas un 10 minūšu lēciens ar “Jautrajām Gumijām”. Tas beidzot bija iemesls piestāt Rāmkalnos pēc vairāku gadu pārtraukuma izbraukt ar rodeli, novelties ar dullo bumbu lejā pa kalnu, kā arī uzmest vairākus salto lēkājot ar gumijām uz batuta. Nebūtu šī piedāvājumu, ar rodeli nebūtu izbraucis vēl vairākus gadus…

Lūk, arī Ieva veļas lejā pa kalnu ar dullo bumbu. Video ripojums izskatās mierīgs, taču sajūtas cilvēkam, kas atrodas bumbā ir pavisam citas. Nevar saprast, cik ilgi tevi vēl mētās…

Arī tagad ik pa reizi apskatu abas lapas, vai tajās nav vēl kādi interesanti piedāvājumi. Cik esmu novērojis, latvieši vēl ir pārāk kūtri piedāvājumu izmantošanā. Laikam jāgaida līdz parādīsies vēl vairāk līdzīga tipa portāli, jo ārzemēs kolektīvās iepirkšanās mājas lapas iet uz urāa!

2 thoughts to “Kolektīvā iepirkšanās Latvijā”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *