Gandrīz kā paradīzē

Studentu paradīze

Kā jau iepriekš minēju, arī es biju viens no studentiem, kurš piektdien vakarā devās uz Arēnu Rīga, kurā otro gadu pēc kārtas notika mācību gada atklāšanas pasākums Studentu Paradīze. Ja pērn, grandiozo pasākumu pametu ļoti neapmierināts, tad šogad pasākums noteikti bija izdevies. Kāpēc?

  1. Paradīze nevajadzēja spiesties kā trolejbusā rīta agrumā. Biļešu cenas bija daudz augstākas, un tās, kaut arī ļoti daudz mani draugi dabūja ielūgumus, netika mētās pa visiem stūriem;
  2. Augstskolu stendi bija aizvākti uz trešo stāvu, kur cilvēku plūsma nebija tik liela;
  3. Ieejas vārti pasākumā bija uztaisīti jau ēkas ārpusē, samazinot drūzmu pie arēnas ieejas;
  4. Pasākums notika piektdienā, nevis ceturtdienā;
  5. Dzelzs Vilks nospēlēja fantastiskāko koncertu, kādu jelkad viņu izpildījumā biju dzirdējis.

Pasākumā ierados tikai ap plkst. 23, kad jau galvenajā skatuvē uzstājās Ivo Fomins. Uzreiz gribējām tikt arī uz augšējo stāvu, taču gala kāpnes bija slēgtas, bet mēs pat ātrumā neatradām citas. Vēlāk paklausījos arī Instrumentus, kas sacerējuši dažas jaunas dziesmas, bet vakara nagla noteikti bija Dzelzs Vilks, kas ap plkst. 1:00 naktī sāka savu koncertu Alternatīvajā skatuvē. Visi PeR un Aicha lielajā skatuvē vienkārši varēja nobālēt trešā stāva priekšā. Publika bija fantastiska, arī grupas solists Juris Kaukulis apgalvoja, ka tas ir viens no labākajiem Dzelzs Vilka koncerts pēdējo gadu laikā. Izrādās es pat gandrīz visām labākajām grupas dziesmām zinu vārdus.

Diemžēl arī šogad es nejutos kā paradīzē. Galu galā, kurš no mums ir bijis paradīzē un zina, kā tur izskatās? Organizatori, jūs taču varat labāk. Kā citiem patika?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *