Aukstais ūdens

Par šo tēmu es varētu rakstīt katras vasaras beigās un rudens sākumā, jo jau kuru gadu šajā laikā Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA) nav karstais ūdens. Handbolu spēlēju LSPA komandā, tāpēc arī treniņi darba dienas vakaros notiek šīs mācību iestādes sporta zālē, pēc kuriem, protams, jāieiet dušā.

Sākumā varbūt tas likās noderīgi – rūdīšanās un citāda rakstura audzināšana, bet pēc pusotra mēneša ir izveidojies jau riebums minūti pavadīt zem aukstas ūdens strūklas. Tagad jau mēdzu nemazgājies braukt mājās un dušā ieiet tur. Turklāt septembrī āra temperatūra krītas, bet arvien vairāk sāk virmot slimības baciļi. Kaut kad drīzumā, kā ierasts, vajadzētu parādīties kādam sižetam televīzijā un rakstiem mēdijos internetā (piemēram, šis), pēc kura dažu dienu laikā pa LSPA trubām beidzot atsāktu tecēt karstais ūdens.

Ņemot vērā finansiālo situāciju valstīt, mēs jau smejamies, ka karstais ūdens tiks pieslēgts kaut kad decembrī, nevis oktobra sākumā. Ja jau augusta beigās pat uz nedēļu kopmītnēs bija atslēgta gāze, tad kad gaidīt karsto ūdeni?

11 thoughts to “Aukstais ūdens”

  1. Kā sacīt jāsaka tad: jobans motors.
    dabūju arī es pāris nedēļas tur pamazgāties bet nu tad ārā vēl bija patīkami silts bet tagad – labāk smirdēt mašīnā 10 min nekā pēc tam slimam izplatīt baciļus.

  2. ko?? vai tiešām LSPA ir siltais ūdens.. tad jau varēs arī pie jums iet uz treniņiem, jo veins no iemesliem kapēc negribas iet pie jums ir tas ka nav siltais ūdens dušā..
    kaut vai RTU bombžo bet siltais ūdens ir.. :D

  3. Roli, kur ta RTU bomzho?! :)) mums veel joprojaam ir bezmaksas kopeetaaji (veseli 2 gabali) un tualetes papiirs ! par peedeejo briinumu LSPA istabinjaas atliek tikai sapnjot – khe, khe.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *