Zaļumballes vietā Godvil

GodvilPirms nedēļas vēl biju noskaņojies doties uz Beibežiem, kur pašreiz notiek brīvdabas festivāls Zaļumballe. Tomēr dažu cilvēku atteikums doties man līdzi, lika mainīt domas. Tieši tāpēc piektdien kopā ar Rolandu, Elgitu un Ievu devāmies pārbaudīt klubu Godvil.

Atzīšos, ka iepriekš vienu reizi esmu bijis arī populārākajā Rīgas klubā Essential, taču par Godvil, lai arī tur daudz tusē krieviski runājošie, man palika pozitīvāks iespaids. Pats galvenais klubā VEF teritorijā esošajā klubā ir aizliegts smēķēt, kur ienāk prātā, tāpēc visu ceļu mājās man nebija jāosta cigarešu dūmu smaka. Tāpat Godvilā nav tik nenormāli daudz cilvēki, tāpēc pa klubu, lai arī ir tikai viena milzīga zāle divos stāvos, var apgrozīties daudz brīvāk.

Viens ir skaidrs. Nevienā no šiem klubiem skaidrā nav ko meklēt. Esītī var izvēlēties mūziku, pie kuras dejot un kuru klausīties, taču es labprāt vēlreiz atgrieztos Godvilā, kas atrodas daudz tuvāk manām mājām Rīgā (un vispār VEF teritorijā ir feina aura). Biļetes klubam apmeklējumam laimēja Rolands, piedaloties kaut kādā ISIC rīkotajā akcijā, tomēr arī esot pašā klubā ieejas ielūgumu trijām un pat sešām (!) personām uz tuvākajiem pasākumiem pieejamas par brīvu.  Un vispār – es labprātāk būtu aizbraucis uz Zaļumballi. Un vispār, vispār – jāaiziet arī vienreiz palūkot piebāzto Pienu un jauno Kefīru.

2 thoughts to “Zaļumballes vietā Godvil”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *