Griežam un līmējam – rokdarbiem.lv

rokdarbiem.lv

Vakar tika palaists pagaidām mazs projekts rokdarbiem.lv, kurā visi tie, kuriem vaļasprieks ir rokdarbi, var papildināt savas esošās zināšanas, dalīties pieredzē ar citiem, rast atbildes uz saviem jautājumiem, lejupielādēt bezmaksas materiālus rokdarbu izgatavošanai vai iegūt iedvesmu. Vajag mazu, bet sirsnīgu dāvanu savam draugam vai draudzenei? Ideju tu atradīsi tieši šeit.

“Šis portāls ir visiem rokdarbniekiem, lai dalītos mūsu mīlestībā pret saviem vaļaspriekiem. Apskatieties apkārt, atrodiet jaukas lietas, iepazīstiet jaunu rokdarbu veidus, par kuriem nekad pat nebūtu iedomājušies, un piedalieties diskusijās,” par savu jauno portālu saka idejas autore Līva Kalniņa.

Pagaidām tas ir ģimenes portāls, kurā divas māsa Līva un Ieva, demonstrē savas zināšanas rokdarbos. Tajā tiek ievietoti padomi no savas pieredzes, kā arī tulkoti materiāli, kas aizgūti internetā. Turpinājumā parādīsies jaunie raksti, kā arī tiks piesaistīti citi rokdarbu meistari. Nākotnē plānots projektu paplašināt, piesaistot pirmajam šāda veida portālam Latvijā līdzīgus žurnālus un veidot sadarbību. Apmeklējam mājas lapu un projekta twitter kontu.

4 thoughts to “Griežam un līmējam – rokdarbiem.lv”

  1. O nav slikta ideja. Lai izdodas

    _____________________________________________
    un jautājums: Ieva cik Tev bija mājturībā??

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *