Bēgu prom no Latvijas

Viss! Man ir apnicis! Tīšos prom no Latvijas uz Čehiju. Lidmašīna uz Prāgu rītdien izlido agri no rīta. Pusgada laikā skolotāja alga Rīgā strādājošiem samazināta par aptuveni 30 procentiem, esmu atbrīvots skolā no citiem pienākumiem, par ko man maksāja līdz šim. Līdz ar to sanāk, ka alga sākot no septembra būs gandrīz uz pusi mazāka nekā ierasts.

Vienīgi žēl, ka no Latvijas teritoriju pametīšu tikai uz divām dienām. Atpakaļ ielidošu jau ceturtdien un man ar savām algu likstām tāpat kā lielākajai daļai Latvijas būs jāsamierinās klusējot. Prāgā Latvijas handbola izlase aizvadīs pēdējo 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas maču ar vietējiem handbolistiem, tāpēc es valstsvienībai līdzi došos kā žurnālists. Rudenī ar komandu apciemoju jau Portugāli.

Principā man handbola sezona jau ir beigusies. Latvijas handbola finālsērijā piedzīvojām zaudējumu, izcīnot sudraba medaļas. Jūlija pirmajās brīvdienās gaidāms cits interesants notikums – pludmales handbols. Pēc tam gan sāksies ilgi pelnītais atvaļinājums.

5 thoughts to “Bēgu prom no Latvijas”

  1. Tas tagad laikam jāieraksta katram latvietim savā emuārā, lai paspīdētu ar joku kas ir tikpat smieklīgs kā auksta pupu zupa.

  2. Biju pagājušo gadu uz 1,5mēnešiem Somijā strādāt IT darbu. Vainu dēļ tā ka visu laiku bija slikts laiks, bet nepatika un vismaz pagaidām neplānoju ko tādu atkārtot.

  3. Nākamo rakstu iesaku tev uzrakstīt par tēmu: “Eju uz virtuvi,ielikt mikrenē savu gailīti, labi jau labi vnk uzsildīt roltonus” Būs labais, tāpat kā šis ;)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *