Piebeigtais kurss

Baloni

Nu jau ir pagājušas astoņas dienas, kopš pieliku punktu savam pirmajam studiju gadam LU PPF. Otro semestri esmu beidzis gandrīz kā teicamnieks – sekmju izrakstā paredzams jābūt tikai vienam septītniekam, vienam devītniekam, diviem desmitniekiem un vairākiem astotniekiem. Beidzot visas cerības, otro kursu sākot, saņemt stipendiju 70 Ls izskatā katru mēnesi.

Otrajā semestrī mācīties (ja tā to var nosaukt) bija vēl vieglāk nekā pirmajā. Salīdzinot ar vidusskolu, universitāte ir nekas. Uz fakultāti no trijām reizēm nedēļā, kad notiek lekcijas, jēga braukt bija tikai divas. Arī sesija man ilga tikai vienu nedēļu, kuru laikā savācu trīs atzīmes. Pagājušajā nedēļā uzrakstīju arī pēdējo sarežģīto matemātisko rindiņu, sev matemātikā nopelnot devītnieku, bet citiem kursa biedriem (atsauksmes meklēt pie Madara) palīdzot nopelnīt vēl dažas gaišas atzīmes. Pārējās tika izcīnītas jau semestra laikā. Vai tiešām otrais kurss būs grūtāks?

Pirmā kursa piebeigšana vēl netika atzīmēta. Vēl visa vasara priekšā. Nedēļas nogalē kopā ar māsas draugiem tik svinēta viņas 18 dzimšanas diena. Savējo piekdaļgadsmitu gan vēl neesmu atzīmējis. Šobrīd galvenais uzdevums ir nokārtot pēdējās formalitātes, nobeidzot arī savu pirmo gadu kā skolotājs, lai pēc Jāņiem varētu doties savā pirmajā atvaļinājumā.

5 thoughts to “Piebeigtais kurss”

  1. He he, cerams dabūsi stipendiju, esi pelnijis! :D
    Un par haļavu jāpiekrīt. Redzēsim, kā būs nākamajā semestrī, bet nu tā kā mat. vairs nav, tad jau nekas briesmīgs nevar būt.

    PS
    Ar to pikču tiešām kaut kas nav īsti riktīgi :/

  2. varēsi tagad savu bālo miesu /vismaz bildē tu pēc līķa izskaties/ sauļot visu vasaru un par to vēl saņemt naudu kamēr mēs cītīgie bērni pelnīsim naudu strādājot algu aplokšņu darbus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *