Pavasarim būt vai nebūt?

PavasarisŠodien spīd saule, vakar liju lietus, vēl pirms dienas sniga sniegs.Vēl dīvaināku martu neesmu sagaidījis. Sniegs un mīnusi martā jau nav nekas pārsteidzošs. Pirms pāris gadiem, kad Lieldienās braucu uz kārtējo turnīru Prāgā, Latvijā visu zemi klāja sniegs, kamēr Čehijā bija diezgan pavasarīgs laiks, atļaujot staigāt tikai T- kreklā un šortos.

Sniegpulkstenīši, kas jau labu laiku uzplaukuši pie manas mājas durvīm (skatīt attēlā pa kreisi), tikai liecina par pavasara tuvošanos, taču nepatstāvīgie laikapstākļi neļauj manam braucamajam piešķirt četrus vasarīgus elementus (lasīt – riepas). Nākamnedēļ kādu laiku mana Škoda stāvēs miera stāvoklī, jo svētdien kopā ar Latvijas junioru izlasi braukšu spēlēt handbolu uz Baltkrieviju (pretinieki stipri – krievi, ukraiņi, baltkrievi). Pirms pusotra gada jūnijā biju Krievijā, taču otrajā slāvu kaimiņzemē neesmu vēl bijis. Apmetīsimies kaut kur Minskas tuvumā. Atpakaļ būšu naktī no trešdienas uz ceturtdienas, taču iespējams par sportiskajiem panākumiem, kā Latvijas U-20 handbola izlasei būs veicies viesos, dzirdēsiet agrāk. Žēl, ka tur pavasaris nebūs vēl pienācis…

7 thoughts to “Pavasarim būt vai nebūt?”

  1. Lai veicas Belarussijā! ;)
    Ēē, un esmu šausmīgļauna, bet nu nevarēju neiebakstīt sejā [:D] to “nākošnedēļ”. Labāk lai ir “nākamnedēļ”, jo staigājošas nedēļas īsti nekam neder.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *