Divas avārijas Vecgadā

Par laimi vai par nelaimi 2007. gada pēdējā dienas rītā visa zeme bija nosnigusi balta un turpināja kļūt vēl baltāka. Kā jau bija iepriekš norunāts tad devos uz Rīgu, kur vietējā tankā nomazgāju savu auto, kas, man par brīnumu vēl arvien ir tīrs. 13 cilvēkiem šajā dienā ar trīs automašīnām bija jānokļūst Ģikšos. Ronis ar Skrastiņa, kurš diemžēl šajā dienā bija kārtīgi apslimis, auto devās iepirkt paiku un pēc tam gatavojās doties ceļā, bet ledus kārta Rimi stāvvietā Ilūkstes un Dzelzavas ielas stūrī viņa plānus izjauca. Rezultāts skatāms attēlā…

Roņa negadījuma dēļ savu mašīnu sniegotajos ceļos nācās izdzīt arī Naglim, taču arī viņam šodien nebija viņa laimīgā diena. Sadursme ar citu auto, braucot ar 20 km/h – rezultātā neliela bukte, taču visa gribēšana doties uz Ģikšiem daļai pārgājusi, tāpēc pēc nelielas apspriešanās devāmies uz manām mājām, uz salīdzinoši tuvo Ikšķili, kur tad arī godam sagaidījām 2008. gada pirmās minūtes.

Daudz runājām, patērējām alkoholu, gājām pirtī, vārtījāmies sniegā, spēlējām spēles, atskatījāmies uz pagājušo gadu, noklausījāmies Godmaņa un Zatlera runas, šāvām salūtu, skatījāmies salūtu, izbaudījām ziemas priekus un turpinājām svinēt… Ar Ievu aizgāju gulēt diezgan laicīgi, tāpēc neredzēju, kādā komā bija Toms un Inta (hahha).

Vakar notika tīrīšanas darbi! Paldies tiem, kur palīdzēja spodrināšana. Pārējie – sīkie sivēni…

17 thoughts to “Divas avārijas Vecgadā”

  1. Pag, Pag, Pag, es zinu to RIMI un ik pa laikam tur iegriežos, bet pēc bildes nepateikšu kuras ielas tur redzamas, jo pie tā RIMI bērzi man liekas neaug..

    Un jā, es 31. dec. arī uz ielām manīju daudz avāriju.. un pats ar mazliet paslidinājos..

  2. CAP, vēl jau nebija nekas lietots un ziemas riepas arī bija, bet ko tu ledus spogulim padarīsi? :)

    un vispār bija labs dialogs – atbraukuši uz Rimi bija pašvaldības polcija
    P.P – Kur šoferis?
    Ronis – Es!
    P.P. – Dzēris neesat?
    Ronis – Vēl nē…

    un visi smejas, mēs tagad gaidām bildes internetā, fotogrāfu bijis ļoti daudz…

  3. Ā, skaidrs, Jūs no Ilūkstes ielas griezāties uz pagalmu un tad tur ir stāvlaukums.. No sākuma kaut kā nelikās pazīstama vieta.. :)

    Un jā, ka tik nebūs TVNetā pie agresīvajiem vadītājiem šitas :D

  4. Vispār jau varēja padarīt, jo viņam vienīgajam tā gadījās.. Gan jau ka neatbilstoši izvēlēts ātrums.. Izspiests sajūgs un līdz galam nospiestas bremzes.. ;)

  5. Jā, gudrinieks.

    Izsakies precīzāk, Skrastiņ. Ko nozīmē “nopelnīt par savu naudu”? :)
    Ā, un ja kas, man nav personiskā auto. Man nemaz AV apliecības nav. :D
    Bet tas taču nenozīmē, ka man tagad visus šrotus vajadzēja saukt par normāliem autiņiem, jo, redz’, kāds nabadziņš ir svīdis un “pelnījis to par savu naudu”.

    Un tagad pasaki, kur es kļūdījos.

  6. diezgan smagi..

    kad sāksi pats pelnīt un nedzīvot uz vecāku kakla tad sapratīsi.. un ja tu kko zinātu par autiņiet tad ar tevi varētu padiskutēt..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *