Itāļu China Town

China Town (Foto: Raitis Puriņš, Diena)

Ar Ievu svētdien bijām jaunatvērtajā ķīniešu preču veikalā China Town, kurš atrodas zem viena jumta ar Maximu Vienības gatvē 113. Man ir iespaids, ka visos citos veikalos pārdod arī ķīniešu ražojumus, taču ar lielu uzcenojumu, kas ļāva cerēt, ka China Town cenas būs ļoti zemas. Tā nebija!

Visas preces sakrautas milzīgā telpā vairākās ejās. Pircējos apkalpo tikai divas kases, turklāt tajās nevar norēķināties ar bankas kartēm. Arī cenas nebija tuvu gaidītajām zemajām, bet īpaši neatšķīrās no pārējiem veikaliem. Man jau liekas, ka dažas preces, kuras līdzīgas var atrast Maxima sortimentā, bija pat dārgākas. Izrādās nosaukums smagi melo – nopirkām dažus mazus nieciņus (matu sprādzītes un krājkasi), kuri izrādās visi ir ražoti Itālijā (!!).

Speciāli nobraucām 15 kilometrus, lai apmeklētu jauno veikalu, bet bijām smagi vīlušies. Jāatzīmē, ka tas nav vietējo cilvēku mēģinājums Latvijā pārdot importa preces, bet gan pašu ķīniešu lolojums. Par pašu veikalu vairāk varat lasīt portālā Diena.

2 thoughts to “Itāļu China Town”

  1. Ļoti labi ka ķiniešu veikals ir Latvija, jo es pats biju Ķīnā zinu kādas cenas ir .. bet pie mums ir gandrīz tās pašas cenas kas Ķīnā bija, tikai nedaudz lielākas, bet viss tieši tas pats. Par kvalitāti, nav jau tas sliktākais, cik esmu pircis, par kvalitāti neesmu sūdzējies, bet tikuntā jābūt uzmanīgam, viņiem galvenais ka tik pārdot ko un viss :D !! Un labākais tas ka tās preces ir no Ķīnas, un ka tu ko vēlies vari nopirkt visu uz vietas, lai nav jābrauc uz Ķīnu, bet nu protams tur viss nebūs ! :)

  2. Biju ,iepirku ko vajadzēja,nemaz neceru uz labāko kvalitāti,bet mani apmieriena pirkumi,jā cenas gan gaidīju zemākas,bet tik un tā ir pieņemami un nedomāju ka šis ir no tiem veikaliem kur ir ko piekasīties. Jā,zinu arī ka ir uz citām precēm-Made in Italy-bet par to taču jāpriecājas,kvalitātes ziņā pat vēl labāk nekā cerēts!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *