Uzvara Ikšķilbolā

Ikšķilbols

Sestdien Ikšķilē notika 824. gadu pilsētas jubilejas svētki, kuras ietvaros notika dažādi pasākumi visas dienas garumā. Tā kā māsa pirmdien izllido uz ASV, kur mācīsies koledžā Vajomingas štatā, viņa izdomāja, ka vajag piedalīties strītbola turnīrā Ikšķilbols, kas izrādās notiek jau 16. (!) gadu pēc kārtas.

Lai padarītu šo pasākumu jautrāku. Visi četri – divas Lauras, Rihards un es – ietērpāmies manas māsas Latvijas izlases sarkanajos tērpos, ar kuriem viņa piedalījusies Eiropas čempionātus U-16, U-18 un U-20 izlasēm un uz kuriem uz muguras ir viens un tas pats uzvārds – Puriņa. Tāpēc arī izdomājām komandas nosaukumu – Purinātāji.

Purinātāji 2

Kad pieteicāmies, domājām, ka startēsim vienā grupā ar vīriešiem, jo nebija paredzēta jaukto komandu grupa. Tā kā pieteicās vēl viena līdzīga komanda un meiteņu konkurencē bija viena vienība, tad mūs visus salika vienā grupā. Aizvadot divu apļu turnīru un uzvarot visās četrās spēlēs, ieguvām lielo kausu un zelta medaļas. Bijām bezgala priecīgi! Visas bildes no Ikšķilbola var redzēt šeit.

One thought to “Uzvara Ikšķilbolā”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *