Beidzot radio

Uzņēmis virzienu uz Ikšķili, es savā automašīnā noregulēju savu radio uz vilni 89,2 – radio SWH rock. Mūžīgās čerkstoņas vietā, kas mani mocīja vairāk nekā gadu, es izdzirdēju mūziku, tīru skanīgu mūziku. Paldies, komandas biedram Lācim, kas man šodien pareizi pieslēdza elektrību jaunajai Pioneer magnetolai, lai, izslēdzot automašīnas motoru un izņemot atslēgu no aizdedzes, radiostacijas saglabātos un disks turpinātu skanēt no vietas, kur iepriekš apstājā, kā arī salaboju antenu, kas bija sagājusi uz īso. Škodas centrā mehāniķi kaut kad vēl senāk bija nohaltūrējuši, pievienojot jaunu antenas pastiprinātāju, bet neatvienojot veco.

Iepriekš dzīvoju ar Sony magnetolu, kurai bija sabojājušās visas pogas, kā arī nerādīja ekrāns. Pirmajā reizē izdevās to salabot pēc krievu metodes, taču pēcāk spēka pielietošana pret aparātu nebija ar rezultātiem. Pēdējās divas nedēļas varēju tikai atskaņot vienu un to pašu CD disku, kas vienmēr sāka skanēt no jauna, bet ne regulēt skaņas līmeni, ne pārslēgt citu dziesmu.

Rītdien septiņos mani ceļā uz darbu sākot no Ikšķiles varēs priecēt Star FM jautrā kompānija, bet vēlāk nekur nepazudīs arī SWH rock skaņdarbi.

2 thoughts to “Beidzot radio”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *