Svīšana

Treniņos esmu sācis nenormāli svīst, tā kā viss krekls un pat džemperis un bikses ir slapji (džemperis un garās bikses vajadzīgs, jo esmu handbola vārtsargs). Pat pēc iesildīšanās daļas, kad uzspēlējam basketbolu vai kādu citu sporta spēli, no manis jau pil sviedri. LSPA jaunajā sporta zāle nav nemaz tik karsti un tās temperatūra ir ļoti atkarīga no ārējā karstuma/aukstuma (ziemā to nespēj kārtīgi sasildīt iekštelpās esošie radiatori). Principā jau šodien ap deviņiem vēl termometrs mašīnā vestīja +23, taču svīšana nemazināt pat, ja ārā ir mazāk par desmit grādiem.

Svīst jau es varu, taču izžaujot drēbes ap desmit vakarā, tās ap pulksten septiņiem no rīta vēl nav izžuvušas. Krekls un džemperis ir diezgan mitrs. Sviedra uzsūcēji, ko liek ap rokām, ir pat vēl slapji. Bikses, džemperi, kreklu, šortus es varētu atlikt katrai dienai savu komplektu, taču pārējām vārtsargu detaļām (neizplūdīsim sīkumos) duplikāti man nav un tur rodas problēma. Arī ne katru dienu es atbraucu uz Ikšķili, gadās nakšņot arī Rīgā.

Vistrakākās ir ar LSPA dušām. Tur joprojām  nav karstais ūdens un visticamāk nebūs līdz pat oktobra sākumam. Jānoskalojas pēc treniņa ir jebkurā gadījumā. Ir iespēja mazgāties dušā ar boileri, taču dežuranti spītīgi nedod tās garderobes atslēgu. Un ja dabūtu atslēgu, boileris būtu izslēgts. Vakarā zem ledainā ūdens mazgāju matus ar šampūnu, nevis tikai izskaloju, tāpēc galva tika diezgan atsaldēta…

5 thoughts to “Svīšana”

  1. Hm, a ko ta man teikt? Darbā nedaudz pagrozos, tā teikt, un esmu slapjš natūrā ;) Dabiska lieta – svīst :) Plus, piedevām vēl uz darbu šortos un t-krekliņā staigāju, lai gan džemperi paķeru kādu līdzi, jo no rītiem jau jūtami aukstāks sāk palikt :)

  2. Nu ko, iegādājies arī tiem sīkumiem dublikātus! :)

    Un vispār laiks tāds.. laikam.. Jo arī es pēdējā mēneša laikā nenormāli svīdu, kad spēlēju ārā basīti.. A pirms tam, kaut vai vasaras vidus, karsta saule u.t.t. nemaz tik traki nesvīdu! :)

  3. viirishkjiiba saak spraukties caur poraam araa! :D
    nnu ko lai es tev saku, izzhauj, dreebes un ja vinja ir veel slapjas naakamaja dienaa neej uz treninju, ej katru 2. dienu :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *