Koncerti Latvijā

Placebo Foto: easyget.lv

The White Stripes, Placebo, Reamonn, Aerosmith, Lenny Kravitz, Metallica, Backstreet Boys, Kiss, Bjork, Seal, Avril Lavigne, The Chemical Brothers, Fatboy Slim, Travis, Pink, Deep Purple, Rihanna, Bloodhound Gang, ATB, Audismog, Liquido, DJ Tiesto, Fatman Scoop, Stereophonics, Elton John, Reel Big Fish, Nazareth, Scorpions, Ozzy Osbourne, Korn, Pet Shop Boys, Simply Red, Sting, Clawfinger, Kylie Minogue, Depeche Mode, Smokie, Dima Bilan, Bryan Adams, Macy Gray, Faithlaess, Muse, Manic Street Preachers, T.a.t.u, The Prodigy, Kosheen, Lou Bega, Zemfira, Enrique Iglesias, Coolio, R.E.M., Moby, Apocalyptica, Captain Jack, Cannibal Courpse, The Rasmus, Lloyd Banks, Rednex, Hulio Iglesiass, Right Side Fred, James, Tokio Hotel, Joe Cocker, Bi-2, Mumij Trolj, Vanessa Mae, Linkin Park…

Visi augstāk minētie pasaulslavenie mūziķi ir uzstājušies vai uzstāsies Latvijā tuvākajā laikā. Manuprāt, iespaidīgs saraksts priekš tādas salīdzinoši nelielas valsts, kā Latvijas. Domājams mūsu kaimiņi lietuvieši un igauņi nevar lepoties ar tādu skaitu mākslinieku, kas ciemojušies pie viņiem. Vienalga pietrūkst divu svarīgu rokgrupu – Green Day un Red Hot Chilli Peppers.

Pats, ja atmiņa neviļ, klātienē esmu skatījies Placebo, Audiosmog un The Rasmus uzstāšanā. Priekšroku vairāk dodu latviešu mūziķiem, jo skriet skatīties (un maksāt naudu) uz katru kaut cik zināmu ārzemnieku, nav prāta darbs. Šogad labprāt dotos uz Positivus AB festivālu.

P.S. Pilnīgi iespējams (tas būtu jocīgi, ka nebūtu), ka esmu kādu aizmirsis iekļaut, tāpēc, lūdzu, izsakieties komentāros.

8 thoughts to “Koncerti Latvijā”

  1. The Prodigy bija, apmeklēts, vairāk neko speciāli negaidu. Starp citu, es arī esmu ieplanojis doties uz AB Positivus, ka arī uz BBP. Gan jau vēl kaut kur aizdošos, bet tas nav atzīmēts un neplānots.

  2. Allu neredzu sarakstā. :DD

    Ja nopietnāk, tad šeitan iztrūkst Cesaria Evora [viņa, man šķiet, ne vienu vien reizi bijusi] un Tiger Lillies [tie, kas klausās, tie zin`, kas tas par zvēru :)].

  3. Galvenais tikt uz Bjorku… mmmmm…
    Ozzija koncerts bija neaizmirstams, fantastisks.
    Placebo, pēc manām domām, gan nekam nederēja.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *