Apsveikumi vārda dienā

Gan jau, ka kāds pamanīja, ka pirmdien zem cipara 14 kalendārā gozējās arī mans vārds – Raitis. Saņēmu ne mazum apsveikumus ar īsziņu palīdzību, nesaskaitāmi daudz apsveikumus arī oranžajā portālā, vairākus mutiskus sveicienus, vienu apsveikumu no skolnieka pa e-pastu un trīs telefoniskus sveicienus. Sakiet, ko gribiet, bet patīkami lasīt tos daudzus apsveikumus draugiem.lv. Ne jau tos, kuri sastāv no dažām frāzēm, bet tur, kur cilvēks kaut nedaudz pacenties kaut ko vairāk uzrakstīt un padomāt. Pie velna, patīk lasīt arī visus ķeksīšu sveicienus – Apsveicu un Daudz laimes. Vēl vairāk patīk, ja atsūta īsziņu vai piezvana. Ronalds pat piezvanīja minūti pirms pirmdienas iestāšanās, lai nedaudz parunātu un apsveiktu pirmais…

“Sveicu tevi vārda dienā, jaukais puika.Vēlu pieēsties daudz kūku “Cielaviņa”, izdzert daudz,daudz šampānieti “Mežezers” un ielūgt mani ciemos, lai varu palīdzēt noēst. Ā, un jā. Vēl es tev vēlu augt lielam un resnam,” mani apsveica Evelīna.

“Tā kā es nevaru piezvanīt un biju par slinku lai ietu ar Tevi un roni skatīties filmu un apsveiktu dzīvajā tad apsveicu Tevi caur draugiem.lv. Tā kā Tev ir gan draudzene gan darbs gan mašīna gan reāli forši draugi (tobiš es inta skrasts utt) tad vienīgais ko novēlu ir lai katra diena ir riktīgi laba un saulaina + lai laba veselība. priekā!!!” par mani atcerējās arī Rihards, kurš gan vēlāk mani satika personīgi un apsveica.

“Sveicu! Varētu mēs Raitus pasludināt par valsts svētkiem un tad visiem tajā dienā būtu svēts pienākums uzrakstīt kādu rakstu un pastāvēt vārtos,” oriģināls bija Viesturs.

Jubilāram būt ir forši. Nedaudz jau vārda svētki tika atzīmēti. Atnāca kaimiņienes. Biju ar Ronaldu uz Rīgas Sargiem. Gaidīju vairāk.

4 thoughts to “Apsveikumi vārda dienā”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *