Astro koncerts

Astro’n

Kā bija? Eh, ziniet gribējās kaut ko vairāk, bet koncerts tīri Astro’n’out grupas stilā – mierīgs un ausīm baudāms. Skanēja jau visiem pazīstamās dziesmas Tanki, Nē Gravitātei, Tā daļa Rīgas, Tici Sev un Apple Green, kā arī jaunās dziesmas no gaidāmā albuma, kas iznāks pavasarī. Ienākot pasākuma zālē, meitenes uzdāvināja atstarotāju ar grupas logo, patika gaismas un samontētie video, kuri pavadīja dziesmas.

Nepatika? Pārspīlētā Zelta Zivtiņas reklāma, kura kulmināciju sasniedza, kad uz skatuves uznāca ZZ reklāmas seja Aleks un ieņēma vietu pie bungām, nospēlējot dziesmu Tici Sev. Ne pa tēmu, bet Kārlis vēl pēc koncerta sakārdināja ar Positivus AB festivālu, kura mājas lapā var balsot, kuras grupas apmeklētāji grib dzirdēt 2008. gada festivālā – The Killers, Travis un citi. Ja piedāvā – tad ir reālas iespējas viņus arī dzirdēt. Starp citu, jau tagad biļešu cena ir 20 Ls (pēc jaunā gada 30 Ls), nav nekāds lētais BBP, kurš savā būtībā manās acīs ir degradējies, jo no kvalitatīvas mūzikas palicis viens liels čiks, atstājot vien nodzeršanās svētkus.

9 thoughts to “Astro koncerts”

  1. beidz dirst par BBP ja pats nebiji šogad + dzer visos pasākumos ja neesi ievērojis, arī Positivus AB arī visi dzēra.

    kvalitātīvu mūziku vari klausīties operā vai SUGUR ROS koncertos. BBP ir atpūta un vasaras svētki. un nodzeršanās svētki ir Jāņi.

    pilnīgi tev viss garām šitajā rakstā.

    BASTA!!!!!!!!

  2. :D Rihīt, a brauksim uz AB festivālu? un visos ne, ne visos :P tas pieder pie lietas. pašreiz iet runa, kur labāka mūzika – BBP vai AB?

    un nomaini savu e-pastu savādāk apnika tevi ņemt ārā no spama listes.

  3. pareizi ka brauksim – es noblasoju par Sigur Ros un ja viņi būs es raudāšu kā mazs skuķis.

    par to kur labāka mūzika – atkarīgs no gaumes.

    krāj naudu – POSITIVUS’ā nodzersimies.

  4. tas positivus pasaakums kas bija shogad “bikiit” izgaazaas, jo bij domaats uz daudz vairaak cilveekiem iegaaja miinusos! bet vispaar pasaakums bij labs! un ir veerts tos 30 ls atdot par biljeti!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *