Pasēdēšana

Jau otro nedēļu pēc kārtas, ejot mazgāt zobus, saprotu, ka esmu palicis mājās tikai viens, jo vannas istabā ir palikusi tikai mana zobu birstīte. Vecāki ir aizbraukuši svinēt Ļeņina dzimšanas dienu, bet māsa devusies iekarotu Latvijas čempiones titulu basketbolā!

Tāpēc pie manis mājās tika rīkota tāda kā pasēdēšana, atbrauca daži draugi – Rihis, Ronis un Kintija. Ierēcām par Prāgas video, ierakstījām šiem disku ar kolosālām dziesmām, kā Renārs Kaupers – Es Šodien Jūku Prātā, Līvi – Mana Vienīgā Ziņģe, 4 Non Blondies – What’s Going On, Blondie – Maria, Verve – Bitter Sweet Symphony, Robbie Wiliiams – Suprme un daudzām citām.

Visvairāk neapmierinātības manī šodien izraisīja fakts, ka, kad 25 minūtes pirms slēgšanas devos uz veikalu “Mego”, rasolu nebija iespējams nopirkt, jo jau visi salātu trauki bija novākti. Rezultātā es vakariņām nopirku visādus draņķus…

Rīt un parīt Šodien un rīt VEF sporta zālē mums būs jāaizstāv Latvijas čempionu gods, turiet par mums īkšķus. Mums šo titulu centīsies atņemt komandas no Ludzas, Vaiņodes un Dobeles!

P.S. Simtais raksts :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *