Projekta nedēļa II

Šodien skolā noslēdzās projekta nedēļa… Savs projekts šodien gan mums nebija jāprezentē, jo skolotāja, kas vadīja mūsu projektu nemaz nebija skolā! Uztaisījām plakātu, pielikām pie sienas un čau.

Pabiju arī citās prezentācijās, kas vēlas uzzināt vairāk spiež tālāk, pastāstīšu arī par vietām, kur mana projekta grupa pabija!

Sākumā par manu projektu, tātad manas projekta grupas nosaukums bija “Jaunie ķīmiķi”. Mēs pabijām tādās vietās, kur mums centās iestāstīt, kāpēc tieši vajadzētu savu dzīvi saistīt tieši ar ķīmiju!

Otrdien mēs devāmies uz Cēsu pusi, kur apmeklējām maizes darītavu un ķieģeļu rūpnīcu “Lode”.
Trešdien mēs pabijām Organiskās Sintēzes institūtā. Man jau sāka likties, ka šī iestāde ir bagātāka par Latvijas banku, jo aparāti, ar kuriem viņi strādā, izmaksā vidēji no 50000 līdz 600000 eiro!
Ceturtdien mēs pabijām Latvijas Universitātes ķīmijas fakultātē, kur mēs redzējām studentus darbībā. Mums stāstīja iemeslus, kāpēc, lai mācītos un nemācītos šajā fakultātē!

Piektdien notika projektu prezentācijas, kopumā es pabiju uz kādām desmit, tas nebija obligāts pasākums, bet tomēr interesanti!
Viens no interesantākajiem projektiem bija ar nosaukumu “Skolas tumšā puse”. Šeit pastāstīja, kas tik nenotiek skolā, kāda ir skolnieka “daba”. Kas tikai netiek atrasts skolā pēc diskotēkām (gan jau paši varat iedomāties kas).

Otrs projekts, kas mani saistīja, bija ar nosaukumu “Mana skola – manas dzīves sākums”. Tā bija fotogrāfiju izstāde par skolnieku gaitām!

Tas arī viss, tagad centīšos pilnībā izbaudīt atpūtu līdz trešdienas vakaram, kad jau atkal būs jādodas uz handbola nometni Murjāņos, jo jau aiz nākamnedēļ jābrauc uz sacensībām Čehijā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *