Skolu, telefonu, nometni, Lietuvu un Lido

Kādu laiciņu nekas nav ticis rakstīts, tāpēc šoreiz būs tāds garāks raksts. Pabiju Murjāņos, kur bija nometne trīs dienu garumā. Tad negaidīti tiku uzaicināts braukt uz Šauļiem un Panevežiem. Visbeidzot šodien bija plāns braukt uz “Lido” slidot.

Skolu, manuprāt, pabeidzu labi, uz klases fona, protams, viduvēji, jo mācos klasē, kurai augstākā vidējā atzīme visā skolā. Šogad arī saņēmu sliktāko liecību, kāda man jelkad ir bijusi, tas ir, divi piecinieki un daudz sešinieku, protams, bija arī kāds desmitnieks un devītnieks (Informātikā un Sportā).

Nesen, pirms sešām dienām, tiku pie jauna, jau otrā, mobilā telefona – Nokia 7250i. Iepriekš bija tā pati vecā 3310. Jau komentāros minēja, ka telefonam ir jābūt iespējai zvanīt, rakstīt sms un GPRS iespējai, bet gribās taču arī kaut ko vairāk, par tikai šādām iespējām! Tikpat labi es varēju nopirkt 3330 un viss, bet ir taču patīkamāk runāt ar telefonu, kam ir vēl cits funkciju klāsts, piemēram, radio, manuprāt, ļoti noderīga funkcija. Vispārīgumā telefons labs – baterija tur salīdzinoši labi, ņemot vērā, cik daudz viņš spaidīts. Vienīgas fotoaparāts gan varēja būt nedaudz labāks!

Sestdien man atkal bija jābrauc uz nometni, uz Murjāņu Sporta Ģimnāziju. Kā jau daudzi zina, es nodarbojos ar rokasbumbu un esmu Lat-88 handbola izlases kandidāts. Nometne vilkās divas ar pusi dienas, katrā pa diviem treniņiem gandrīz 3 h garumā. Tā kā esmu vārtsargs man tā slodze ir nedaudz mazāka, nekā spēlētājam! Vislabāk man no šīs nometnes patika tas, ka tur ļoti labi baro, vismaz divi ēdieni katrā ēdienreizē. Nekur citur tā nevar paēst, tikai nometnē. Nākamā atkal 7.-9.janvārim…

Handbols bija arī tas iemesls, kāpēc man vajadzēja doties uz Lietuvu. Tur mums katru dienu bija pa vienai pārbaudes spēlei pret vietējām komandām, attiecīgi pret Šaulai un Panevežu handbolu komandām. Abas spēles zaudējām… Šis bija viens no retajiem braucieniem, kur nekas nebija jāmaksā, tikai tik, cik pats vēlies. Tevi pabaro, apmaksā nakts mītni, vienkārši ideāli! ;)

Šodien tika paredzēts gulēt līdz 12:00 un 14:00 braukt slidot uz “Lido”, bet es gulēju tikai līdz apmēram 10, braucu 14 uz centru un tur izdomājām, ka nekur slidot nebrauks. Noteikti gaidītu kādas divas stundas, kamēr tikai tiks iekšā, tad pārsaluši ietu slidot. Izdomājām braukt pirmdien agri no rīta, izslidoties un tad uz ASK zāli skatīties Rīgas Domes kausu handbolā! Tagad gaidu draugu un dosimies ārā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *