Gandrīz katru gadu Lieldienas sanāk pavadīt ārzemēs spēlējot handbolu Čehijā, Serbijā, Slovākijā vai citur. Neatceros, kur pavadīju olu svētkus pagājušajā gadā (nav dokumentēts blogā), taču par šīsdienas notikumiem varu būt pārliecināts par 100 procentiem – beidzot piedalījos olu krāsošanas procesā. Ar Ievu savācām dažādus zaļumus dārzā, kas komplektā ar sīpolu mizām sakrāsoja mūsu baltās olas. Divas olas sasitu jau tīšanas periodā, bet vārot visas 16 palika veselas! Runā, ka sāls piebēršana padarot olas cietākas, bet eļļa – spīdīgākas. Parādi arī savas (ne tās, kas biksēs) olas! Lai stipri svētki.
“sakrāsoja mūsu baltās olas” ::DD:D
bet nu jā lai tev spēcīgas olas, un neviens viņas nevar sašķelt :D
http://www.seriouseats.com/required_eating/images/potd-eggsinperil.jpg
bonžūr mesjē Raiti rekur manējās.
mresīīī bokūū par atensjōn.
“nekas” var gan būt gan nebūt.. tas tāpat ir “nekas”
Jau pāris gadus olu vārīšanu, sišanu, ripināšanu u.c. izdarības izlaižu.