Vai apmeklēt Studentu Paradīzi?

Studentu paradīze

Arī pērn apmeklēju pasākumu Studentu Paradīzi, kas tika nosaukts par grandiozāko mācību gada atklāšanas svētkiem, kurā uzstājās 15 mākslinieki. Nu jau gads ir apritējis, un arī šogad 25. septembrī sākot no plkst. 21:00 Arēnā Rīga norisināsies šis pats pasākums. Organizatori sola daudz grandiozāku paradīzi ar divreiz lielāku mākslinieku skaitu. Ka tik nepārcenšas…

Pagājušajā gadā paradīze nemaz neizvērtās par paradīzi. Biļetes bija lētas. Pa visām malām dalīja brīvbiļetes, tāpēc arī Arēna Rīga bija pārbāzta ar cilvēkiem, ka nevarēja ne apgriezties. Turklāt pasākums notika ceturtdien, bet jau piektdien agri no rīta man (un gan jau arī citiem) bija jādodas uz darbu. Līdz ar to pasākums nemaz neizdevās tika lielisks, nevis tā kā domā paši organizatori.

No kļūdām, cerams, mācās. Pasākums no ceturtdienas ir pārcelts uz piektdienu. Arī biļešu cena no 2,5 latiem ir pacelta augstāka (pagaidām 4-5 lati). Tas, iespējams, neļaus piepildīt arēnu ar cilvēkiem, bet noteikti pasākumu padarīs kvalitatīvāku. Pašlaik tviterī apstiprināts, ka uzstāsies grupas Instrumenti, Dzelzs Vilks un Triānas parks. Biļeti pagaidām man neizdodas nopirkt (kaut kas gļuko ar servisu), bet rādās, ka mani 25. septembrī noteikti varēsi satikt Studentu Paradīzē.

8 thoughts to “Vai apmeklēt Studentu Paradīzi?”

  1. tā kā redzu nelielu ieskatu Studentu Paradīzes orgu virtuvē tad varu pateikt ka:
    – ORGiem pagājušo gadu nebija pieredzes šāda apjoma pasākuma organizēšanā
    – visas pagājušā gada kļūdas tika rūpīgi analizētas un šogad ir pāri par 60 dažādiem labojumiem un organizatoriskiem jaunievedumiem.
    – pagājušajā gadā bija šaubas par apmeklējumu tāpēc arī biļetesbija lētas un tika dalītas pa labu un pa kreisi. Šogad tiks spiests uz to lai pasākuma viesi biļetes pirku laicīgi, līdz ar to lai ORGi zinātu cik kas un kā ieradīsies uz pasākumu.

  2. iepriekšējā studentu paradīzē iegāju iekšā, aizgāju pačurāt un izgāju uzreiz ārā un braucu uz Vecrīgu jo cilvēku daudz, vietas nav, grupas arī piedod bet sūdi bija + pretīga atmosfēra.
    diez vai šogad iešu.

  3. Šogad tiešām ir domāts par ļoti daudz ko. Lai arī ejam uz vēl lielāku cilvēku skaitu, tomēr celsim papildus piebūves un visādi optimizēsim plūsmas. Varēs justies ērti. Domāju, ka cilvēkiem, kam patīk festivāli, lieli tusiņi u.tml.padarīšanas, uz šo pasākumu noteikti būtu jānāk. Tas ir sava veida vienīgais un lielākais gadā. Tiem, kam nepatīk daudz cilvēku, varbūt jāpiedomā, vai tiešām iet, vai arī pirkt VIP biļeti, jo tad būs gan atsevišķa zāle, gan sēdvieta, gan autonovietne, gan atsevišķa ieeja – vārdu sakot, viss pilnīgi brīvai un patīkamai atpūtai pie tam bez pārmērīgas burzmas…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *