DFE – Salda Dzīve Ievārijumā

Double Faced EelsVakar neaizgāju uz lekcijām, bet pēc Ievas nogādāšanas skolā, aizbraucu līdz TC “Alfa”. Biju aizmirsis, ka uzreiz pēc astoņiem, atvērts ir tikai hipermārkets “Rimi”. Vienmēr ir paticis ilgāk uzkavēties pie plaukta ar CD un DVD diskiem. Manu uzmanību piesaistīja jaunākais no Double Faced Eels albumiem “Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums”, kas bija nocenots līdz Ls 2.99 (doremi.lv joprojām maksā Ls 5). Tā kā mans radio automašīnā jau sen ir atteicies strādāt un vienīgais disks griežas riņķī neskaitāmo reizi, nepažēloju trīs latus. Interesanti, ka vecie Prāta Vētras albumi joprojām maksā gandrīz septiņus latus. Mūžīgas vērtības.

Pirms tam nebiju īsti noklausījies nevienu jauno zušu dziesmu, tāpēc ieinteresēja. Šodien secināju, ka pagājušo gadu esmu dzīvojis tankā. Piektā dziesma “Salda Dzīve Ievārījumā“, kuru izpilda grupas bundzinieks Pauls Ķesteris, bija viens no diska pirmajiem singliem, bet es pirmo reizi to izdzirdēju tikai vakar, braucot mašīnā pie friziera. Labs gabals ir arī MC5 grupas kovers “Kick Out The Jams”.  Vakar visu dienu klausījos abas šīs dziesmas un šodien turpinu…

Un man šodien vēl patīk, kad piektklasnieki palūdz, lai stundas laikā uzliek kaut ko no Korn, Merlina Mensona vai Metallica’s. Prieks strādāt tādā sabiedrībā.

3 thoughts to “DFE – Salda Dzīve Ievārijumā”

  1. Tanks laikam kārtīgs bijis, jo vienu laiku to dziesmu radio mala visās malās, paspēja arī tv pagrozīties un pirmo (?) vietu “Cīņas klubā” dabūt :)

    Bet dziesma jauka un albuma cena arī izskatās patīkami.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *