Aizliegtais inbox.lv

inbox.lv

Ja atmiņa neviļ, tad pirmo e-pasta kastīti man tētis izveidoja, kad man bija deviņi gadi. Šodien skolā saviem skolniekiem uzdevu internetā atrast Valda Zatlera uzrunu jaunajā gadā un atrasto atsūtīt man uz e-pastu. Protams, bija vēl skolnieki, kam sava e-pasta kastīte nav un kas savai kastītei aizmirsuši paroli. Stundas beigās visiem bija sava e-pasta kastīte un gandrīz no visiem saņēmu vajadzīgo informāciju.

Pēdējā stundā vienai no meitenēm nebija savas kastītes un, protams, to viņai vajadzēja, lai izpildītu uzdevumu. Lai arī viņa, teica, ka vecāki neļauj reģistrēties inbox.lv un tamlīdzīgos servisos, kastīte tika izveidota. Protams, bez savas e-pasta kastītes viņa nevarētu reģistrēties draugiem.lv, taču vienalga nesaprotu vecāku lēmumu 15 gadus vecai meitenei neļaut izmantot interneta iespējas, bez kurām nākotne nebūs iedomājama.

8 thoughts to “Aizliegtais inbox.lv”

  1. heh.. :)

    Patiesībā koks ar diviem galiem. No vienas puses vecāki grib tikai labāk bērniem un pasargāt no tās negatīvās informācijas, kas mūsdienās ir dabūjama jebkuram nepilnadīgajam (es par plikasmeitenes.lv runāju:) ), taču no otras puses – bērni tiek ierobežoti….

  2. bērniem jau no mazotnes jāmāca kā ar internetu apieties, būs vieglāka dzīve šamajiem ;)

    viņa agri vai vēlu saskarsies ar bezmaksas porn un spam briesmām, neko tie senči nespēs pasargāt.

  3. Labi, viens, ka vecāki varbūt mazliet paranoiski, bet kamon, es savos 15 gados nemēdzu prasīt atļauju nekam pat “dzīvē”, nemaz nerunājot par internetu. Kur tad paliek dumpīgie pusaudža gadi? :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *