Draugi ar laptopiem

Biedri

Lūk, kāds skats bieži vien paveras manas mācību iestādes tā sauktajā “baseinā”. Tie ir daži mani lietišķās informātikas pirmā kuras skolotāji jeb kursa biedri Latvijas Universitātes Pedagoģijas un Psiholoģijas fakultātē, kuru es regulāri apmeklēju vismaz trīs reizes nedēļā. Protams, esmu budžeta grupas students, bet stipendiju, lai arī pēc atzīmēm esmu gudrākais grupā, nesaņemu…

Kopš šodienas man ir arī sava interneta vietne zem PPF adreses – http://www.ppf.lu.lv/raitis, kur pagaidām ir izvietota mana “ūber krutā” mājas lapa, par kursa biedra Oskara dzīvi.

18 thoughts to “Draugi ar laptopiem”

  1. Tas baseins ir viena forša vietiņa tajā pff, lai gan pats es devu priekšroku otro stāvu, kur vismaz pagājušo gad bija krēsli, tipa miksti, bet izļurkāti, un galds :)

  2. Es nesaprotu kam vajag vispaar laptopu uz taadaam lekcijaam kas te notiek, labi varbuut vieniigi otrdienaas pie gorbaana lai visu vina staastiito nopraktizeetu bet nu kautkaadaa 3dienaa un 4dienaa… aa nu varbuut vini par mums ruupeejas lai mums vairaak vietas datorklasee ir, ja tas taa ir tad paldie chomi!

  3. Man, personīgi ja tā padomā, nebija nepieciešamība pēc laptopa, bet tomēr starp lekcijām bija ļoti patīkami 30 minūtēs pievilkt kaut kādiem darbiņiem astes vai arī vienkārši pabradāt par internetu.

  4. Bļin, sit mani kaut nost, bet tā bilde dikti ož pēc mans fakultātes. Es pat kaut kā nebiju piefiksējis, ka tu arī tur. Lai gan Snuķis pirms laiciņa kaut ko tādu teica, ka esot tevi vienā skolā uz dažām stundām savaņģojis. Ja es kaut ko nejaucu.

  5. nja… kreisie!
    madars taads neapmierinaats, kas tad nu madar? nesadalijaat hosta vietas?
    rolands gan taads apmierinaats, var dereet dabuujiis jaunaako Linux versiju!

    ne bet puissi riktiigi ieper ar saviem laptopssiem!!! taa tik tureet un vajag vairaak browzeet zinnas un tad visspaar buus ok!!!

    Raitim medalljons par bildi lol :D

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *