Uz paradīzi

Studentu paradīze

Ja esi students, tad noteikti esi pamanījis, kas ceturtdien Arēnā Rīga notiks pasākums “Studentu Paradīze”, kurā uz trīs skatuvēm uzstāsies 15 mākslinieki. Organizētāji parūpējušies par kārtīgu legālo spamu, izmantojot e-pastu un pat mobilos telefonus (par to pacentusies Latvijas Universitātes Studentu padome).

Šobrīd liekas, kas ies visi studentu un skolēni. Daudzi ieejas biļetes dabūjuši pa brīvu. Es gan to vakar bezrindas.lv nopirku pa Ls 2.50. Vairāk par Ellas un pārējo dziedāšanu neesmu gatavs maksāt.  Labprāt paklausīšos R.A.P. un divkosīgo zušu (DFE) dziedāšanu, kurus neesmu dzirdējis jau labu laiciņu. Cena maza, tā kā alkohola patēriņš uz kopējo skaitu noteikti būs mērāms tūkstošos litru.

Pozitīvi, ka pasākuma ieeja ir tikai no deviņiem vakarā (sazin, cikos tas sāksies), bet ne tas, ka paradīzē būs jāviesojas ceturtdien. Jā, Latvijas Universitātes studentiem piektdienā praktiski nevienam nav mācības, bet citiem pēdējā darba dienā ir arī jāstrādā (pie tam tas sākas plkst. 7:45). Sen neesmu bijis uz nevienu sabiedrisku pasākumu. Ejam atpūsties, taču prātīgi – nākošajā dienā taču darbs un vakarā spēle.

P.S. Studenti dažādi – paradīze viena.  Kas vēl iet?

5 thoughts to “Uz paradīzi”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *